Kokos-kyllinge-suppe
Lækker og cremet kokos-kyllinge-suppe med et strejf af asiatisk varme og masser af smag.
 Af 
Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen

Foto: Stine Christiansen
Annonce
25 min
4 personer
Kokos-kyllinge-suppe:
400 g tilberedt kyllingebrystfilet
5 cm ingefær
2 stilke citrongræs
100 g enokisvampe
100 g østershatte
5 dl hønsebouillon
2 dåser kokosmælk light
6 friske kaffir-limeblade
3 spsk. thai roasted chilipasta (kan købes i asiatiske butikker)
2 spsk. fiskesauce
½ dl limesaft
Til servering:
2 forårsløg
1 håndfuld frisk koriander
1 frisk rød chili
Fremgangsmåde:
- Pluk kyllingekødet.
 - Skær ingefær i skiver.
 - Skær bund og top af citrongræs, kassér det yderste blad.
 - Bank dem let med knivskaftet, og del dem på tværs.
 - Skær bunden af enokisvampene, og skær østershatte i mundrette stykker.
 - Bring hønsebouillon, kokosmælk, galanga, citrongræs, svampe, kaffirlimeblade og chilipasta i kog.
 - Lad det simre i 5 minutter, og smag til med fiskesauce og limesaft.
 - Vend kyllingekødet i, og varm suppen igennem.
 
Servering:
- Top suppen med forårsløg, koriander og chili.
 
Annonce








