Chili con carne med tomatjuice og grønne peberfrugter

Denne udgave af chili con carne er lavet med tomatjuice og grønne peberfrugter. Retten er helt perfekt at lune sig på, når vinteren rammer.
Af
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Chili con carne med tomatjuice
17 min
4 personer
Chili con carne med tomatjuice
2 løg
2 hvidløg
1 spsk. olie
500 g hakket oksekød
1 tsk. cayennepeber
½ spsk. spidskommen
1-2 habanero (chili)
2 grønne peberfrugter
4 dl tomatjuice
2 ds. kogte bønner
½ spsk. salt
1 knsp. peber
Tilbehør
2 dl cremefraiche
Groft brød

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg og svits dem let i olien sammen med kødet.
  2. Tilsæt spidskommen og cayennepeber og lad det svitse med i 1 min.
  3. Hak chilien fint og peberfrugten groft, tilsæt dem sammen med tomatjuice og bønner og lad retten småsimre i 10 min.
  4. Smag retten til med salt og peber og servér den med cremefraiche og brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.