Opskrifter
Burger med chilibøf
Søndag, 15. juni 2025Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
En saftig burger med chilibøf giver et krydret twist til en klassisk favorit – perfekt til dig, der elsker lidt ekstra smag og varme.

30 min
4 personer
Chilibøffer:
500 g hakket oksekød
1½ spsk. chilisauce (f.eks. sambal oelek)
Salt og peber
1½ spsk. olivenolie til stegning
Til servering:
1 hjertesalat
2 tomater
1 rødløg
½ agurk
4 burgerboller
Sauce tartare
Fremgangsmåde:
Chilibøffer:
- Rør kødet sammen med chilisauce i en skål.
- Form kødet til 4 bøffer, og krydr dem med salt og peber.
- Steg bøfferne på en (grill-)pande med olie i 3-4 minutter på hver side.

Hovedretter
Edderkoppeburger
Servering:
- Skyl og tør salaten, og bræk den i store blade.
- Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
- Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
- Skyl agurken, og skræl den i lange strimler.
- Lun burgerbollerne, og læg dem sammen med salat, chilibøf, sauce tatare, tomat, rødløg og agurkestrimler på toppen.