Fiskedeller med dilddyp

Supersprøde, prikkede deller, der også kan være et hit i madpakken
Af
af Redaktion

Ingredienser til fiskedeller med dilddyp

(3 pers.)

500 g torsk el. sejfilet
2 skalotteløg
4 spsk. hvedemel
1 æg
½ dl mælk
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. kaviar
100 g rasp
Olie til stegning

Dilddyp
2 dl cremefraiche
½ spsk. sennep
1 tsk. blomsterhonning
3 spsk. klippet dild
Salt og peber

Fremgangsmåde til fiskedeller med dilddyp

Hak fileterne groft og løget fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, mælk, salt og peber sammen og vend kaviaren i. Form farsen til frikadeller og rul den i raspen. Steg dellerne i olien ved middelhøj varme i 4 min. på hver side, til de er gyldne og sprøde. Rør ingredienserne til dilddyp sammen og servér med grønsager i stave og nye, kogte kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Laks med spidskål og chilimayonnaise
Ravioli med laks


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.