Mini-kiksekager med mælkechokolade og saltkiks

Små, sprøde og søde bidder af chokoladelykke. Perfekte til kaffepausen eller som en nem lille dessert.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Betina Hastoft
Mini-kiksekager med mælkechokolade og saltkiks
Annonce
4 t
15 stk
Mini-kiksekager med mælkechokolade og saltkiks:
75 g smør
150 g mælkechokolade
25 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
30 små runde saltkiks (f.eks.mini-crackers)
2 spsk. frysetørrede hindbær
15 små muffinforme (papir eller silikone)

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Tag gryden af varmen, og tilsæt finthakket mælkechokolade.
  3. Rør rundt, til chokoladen er smeltet.
  4. Tilsæt flormelis og æggeblomme, og rør i massen, til den er glat og ensartet.
  5. Sæt små papirforme i en fast muffinform, eller benyt silikonemuffinforme.
  6. Hæld lidt af chokoladeblandingen i bunden af hver form.
  7. Læg en minikiks ovenpå og derefter endnu et lag chokolade.
  8. Fortsæt med endnu et lag, og slut af med chokolade.
  9. Drys med frysetørrede hindbær, og sæt de små kiksekager på køl i mindst 4 timer, til de er blevet helt faste.
  10. Servér kiksekagerne kolde direkte fra køl.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.