Opskrift på pasta med oliven- og cashewnøddepesto
Denne smagfulde pastaret med pesto er nem og lækker. Den perfekte aftensmadsret til en travl hverdag i familien.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen. Foto: Columbus Leth

Annonce
20 min
4 personer
Ingredienser:
400 g pasta (f.eks. spiraler eller penne)
Oliven- og cashewnøddepesto:
250 g små grønne oliven (udstenede)
40 g rucola
70 g ristede cashewnødder
20 g parmesan
2 spsk. olivenolie
½ dl vand
Til servering:
25 g rucola
25 g parmesan
Peber
1 brød
Fremgangsmåde:
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
- Afdryp, men gem ca. 1 dl af kogevandet til retten.
Sådan laver du oliven- og cashewnøddepesto:
- Blend oliven, skyllet rucola, cashewnødder, friskrevet parmesan, olie og vand til en grov og ensartet pestoi en blender eller foodprocessor.

Hovedretter
Cremet mascarponesauce med laks og frisk pasta
Annonce








