Opskrift på pasta med oliven- og cashewnøddepesto

Denne smagfulde pastaret med pesto er nem og lækker. Den perfekte aftensmadsret til en travl hverdag i familien.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen. Foto: Columbus Leth
Pasta med oliven- og cashewnøddepesto.
Annonce
20 min
4 personer
Ingredienser:
400 g pasta (f.eks. spiraler eller penne)
Oliven- og cashewnøddepesto:
250 g små grønne oliven (udstenede)
40 g rucola
70 g ristede cashewnødder
20 g parmesan
2 spsk. olivenolie
½ dl vand
Til servering:
25 g rucola
25 g parmesan
Peber
1 brød

Fremgangsmåde:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
  2. Afdryp, men gem ca. 1 dl af kogevandet til retten.

Sådan laver du oliven- og cashewnøddepesto:

  1. Blend oliven, skyllet rucola, cashewnødder, friskrevet parmesan, olie og vand til en grov og ensartet pestoi en blender eller foodprocessor.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.