Lad festen begynde: Gin tonic med tranebær og krustader med rejesalat

Der er intet bedre end at begynde en festlig aften med en lækker drink og en sprød hapser. Lad festen begynde med en Gin Tonic og krustader med rejesalat.
Af
Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Gin Tonic og Krustader med rejesalat
Foto: Stine Christiansen
Annonce
30 min
4 personer
Gin Tonic:
Isterninger
16 cl gin
16 cl koncentreret tranebær saft
24 g friske tranebær, gerne fra frost
32 cl tonic (eller danskvand)
4 stilke frisk rosmarin
Krustader med rejesalat:
100 g rejer
1 håndfuld frisk dild
¼ bundt purløg
1 spsk. cremefraiche 9 %
1 spsk. let mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
12 krustader (minitærter)‌
Tip:
Du kan også fylde krustaderne med krabsehalesalat eller serranoskinke, parmesanflager og mayonnaise.

Fremgangsmåde:

Krustader med rejesalat:

  1. Hæld væden fra rejerne, og lad dem dryppe af.
  2. Snit krydderurterne, og rør dem sammen med cremefraiche, mayonnaise og citronsaft i en skål.
  3. Vend rejerne i, og smag til med salt og peber.

Gin tonic:

  1. Fyld 4 glas med isterninger.
  2. Tilsæt gin og tranebærsaft.
  3. Fordél tranebærrene i glassene, top med tonic, og pynt med rosmarinkviste.
  4. Fordél fyldet i krustaderne lige inden servering.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.