Opskrift på lækker mandarin-aperol - brug den til din julebrunch!
Prøv et alternativ til den sædvanlige Aperol Spritz. Servér en frisk mandarin-aperol, der bl.a. gør sig super godt til brunch.
Af
Af: Marion Smith

Farven i sig selv er argument nok for at servere denne mandarin-aperol
Foto: Stine Christiansen, Skovdal & Skovdal
Annonce
15 min
6 personer
Mandarin-aperol
3 dl friskpresset mandarinjuice
¼ dl friskpresset citronjuice
2 dl Aperol (eller Campari)
Masser af knust is
Mynte
6 mandarinskiver
Tør champagne eller andre bobler
Fremgangsmåde:
- Smag mandarinjuice til med citronsaft.
- Bland Aperol i.
- Fyld seks glas med knust is, lidt mynte og mandarinskiver.
- Hæld drinken i glassene, og top op med bobler ved bordet.

Drikkevarer
Lad festen begynde: Gin & Tonic med tranebær og krustader med rejesalat

Drikkevarer
Opskrift på Cucumber gin spritz med gin og prosecco
Annonce








