Opskrift på lækker mandarin-aperol - brug den til din julebrunch!

Prøv et alternativ til den sædvanlige Aperol Spritz. Servér en frisk mandarin-aperol, der bl.a. gør sig super godt til brunch.
Af
Af: Marion Smith
Mandarin-aperol serveret i høje glas

Farven i sig selv er argument nok for at servere denne mandarin-aperol

Foto: Stine Christiansen, Skovdal & Skovdal
Annonce
15 min
6 personer
Mandarin-aperol
3 dl friskpresset mandarinjuice
¼ dl friskpresset citronjuice
2 dl Aperol (eller Campari)
Masser af knust is
Mynte
6 mandarinskiver
Tør champagne eller andre bobler

Fremgangsmåde:

  1. Smag mandarinjuice til med citronsaft.
  2. Bland Aperol i.
  3. Fyld seks glas med knust is, lidt mynte og mandarinskiver.
  4. Hæld drinken i glassene, og top op med bobler ved bordet.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.