Restauratørens hønsesalat

Skøn hønsesalat til julefrokosten
Af
af Redaktion
Annonce

Ingredienser til hønsesalat

(6 pers.)

2 kyllingefileter
1 bdt. grønne asparges
1 glas marinerede artiskokker i olie
2 modne avocadoer
50 g valnødder
100 g fine frosne ærter
6 skiver ovnristet parmaskinke
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18%
1-2 tsk. dijonsennep
Citronsaft
Salt og peber

Pynt
karse

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Kog kyllingefileterne og skær dem i mundrette bidder. Damp aspargesene og rør mayonnaisen med cremefraiche, sennep, citronsaft, salt og peber. Vend kvarte atiskokker med resten af ingredienserne. Pynt med karse. Skal helst spises samme dag.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Mere mad til julefrokosten...
Mandellaks med urtesalat
Marinerede sild og karry-sildesalat
Paté

Du finder meget mere julepynt, -håndarbejde og -mad fra Familie Journal her...

Julens klassikere

Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...

Juleklassikere
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.