Kyllingesalat med pasta og abrikos

Kyllingesalat er en supernem ret til hverdag, som smager godt og er realativ sund
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
kyllingesalat

Opskrift på kyllingesalat med pasta og abrikos

(Kyllingesalat til 2 pers.)

200 g rugpasta
40 g pinjekerner
300 g kogt eller stegt kyllingekød
200 g abrikoser
1 gul peberfrugt
½ rødløg
2 stængler bladselleri
½ bdt. forårsløg
2 tsk. honning
2 tsk. limesaft
¼ tsk. chilipulver
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde til kyllingesalat

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min., skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de begynder at tage farve og stil dem til side.

Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med abrikoser i tern.

Hak peberfrugten og rødløget.

Snit bladselleri og forårsløg fint og bland grønsagerne med pasta og kyllingekød.

Pisk honning, limesaft, chili og olie sammen og hæld det over din kyllingesalat.

Anret din kyllingesalat drysset med pinjekerner og servér.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.