
Artikler
Ca. 200 g fintsnittet spidskål
125 g DDV yoghurt 7%
15 g citronolie
1 fintsnittet skalotteløg
1 fed presset hvidløg
Hakket dild
Salt
10 g solsikkekerner
5 g olie til stegning
Krydderier
Snit spidskålen fint.
Bland yoghurt, citronolie, finthakket skalotteløg, presset hvidløg og hakket dild sammen.
Vend spidskålen i blandingen og smag til med salt.
Rist solsikkekernerne på en varm pande i olie og tilsæt krydderier, f.eks. kryddersalt.
TIP: Dejligt tilbehør til grillet kød, fisk eller fjerkræ.
Madopskift: Indsendt af Lena Maria Falslev Andersen
Lækre slankeopskrifter fra Slankedoktor...
Kylling med peberfrugter og ris
Kokosmusli
Havreboller
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.