(1. pers)
200 g kyllingefilet
1 dl æblejuice
1 tsk. sojasauce
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
1 tsk. oregano
50 g rød peberfrugt
50 g gul peberfrugt
50 g grøn peberfrugt
Salt og peber
125 g kogt parboiled ris (60 g rå ris)
Skær kyllingefilet i strimler. Bland æblejuice, sojasauce, olie og oregano i en skål og hæld blandingen over kyllingen. Lad kyllingekødet trække i blandingen i ca. 30 min. Vask peberfrugterne, rens dem for stilk og kerner og skær dem i tynde strimler. Tag kyllingekødet op ad marinaden og lad kødet dryppe af over skålen. Svits kyllingekødet i en varm gryde i ca. 5-10 min. og tilsæt peberfrugterne. Hæld marinaden over kylling og grønsager og lad retten simre videre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog risen efter anvisningen på pakken.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.
Mest grønt |
Mest tilbehør |
Mest protein |
|
Fjerkræ |
125 g |
125 g |
200 g |
Grønsager |
300 g |
150 g |
150 g |
Tilbehør |
125 g |
175 g |
125 g |
Kcal/ kJ |
541/2264 |
537/2245 |
583/2438 |
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Koriandergryde med rødbedesalat
Torskefilet på grønsagsbund
Hyggetallerken