Kylling med peberfrugter og ris

Denne ret er tænkt som Mest protein, men kan ændres til Mest grønt og Mest tilbehør ved at justere på grønsags- og tilbehørsmængden
Af
af Redaktion
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1. pers)

200 g kyllingefilet
1 dl æblejuice
1 tsk. sojasauce
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
1 tsk. oregano
50 g rød peberfrugt
50 g gul peberfrugt
50 g grøn peberfrugt
Salt og peber
125 g kogt parboiled ris (60 g rå ris)

Skær kyllingefilet i strimler. Bland æblejuice, sojasauce, olie og oregano i en skål og hæld blandingen over kyllingen. Lad kyllingekødet trække i blandingen i ca. 30 min. Vask peberfrugterne, rens dem for stilk og kerner og skær dem i tynde strimler. Tag kyllingekødet op ad marinaden og lad kødet dryppe af over skålen. Svits kyllingekødet i en varm gryde i ca. 5-10 min. og tilsæt peberfrugterne. Hæld marinaden over kylling og grønsager og lad retten simre videre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog risen efter anvisningen på pakken.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Fjerkræ

125 g

125 g

200 g

Grønsager

300 g

150 g

150 g

Tilbehør

125 g

175 g

125 g

Kcal/ kJ

541/2264

537/2245

583/2438

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Koriandergryde med rødbedesalat
Torskefilet på grønsagsbund
Hyggetallerken

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.