
(1. pers)
200 g kyllingefilet
1 dl æblejuice
1 tsk. sojasauce
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
1 tsk. oregano
50 g rød peberfrugt
50 g gul peberfrugt
50 g grøn peberfrugt
Salt og peber
125 g kogt parboiled ris (60 g rå ris)
Skær kyllingefilet i strimler. Bland æblejuice, sojasauce, olie og oregano i en skål og hæld blandingen over kyllingen. Lad kyllingekødet trække i blandingen i ca. 30 min. Vask peberfrugterne, rens dem for stilk og kerner og skær dem i tynde strimler. Tag kyllingekødet op ad marinaden og lad kødet dryppe af over skålen. Svits kyllingekødet i en varm gryde i ca. 5-10 min. og tilsæt peberfrugterne. Hæld marinaden over kylling og grønsager og lad retten simre videre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog risen efter anvisningen på pakken.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.
Mest grønt
Mest tilbehør
Mest protein
Fjerkræ
125 g
125 g
200 g
Grønsager
300 g
150 g
150 g
Tilbehør
125 g
175 g
125 g
Kcal/ kJ
541/2264
537/2245
583/2438
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra SlankeDoktor...
Koriandergryde med rødbedesalat
Torskefilet på grønsagsbund
Hyggetallerken
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.