Fyldt kyllingebryst med mozzarella og kartoffelsalat
Her får du opskriften på et skønt stykke fyldt kyllingebryst med mozarellaost og bacon om. Kyllingen her serveres med en nem og lækker kartoffelsalat.
Af
af Kristina Miechels

30 min
2 personer
Fyldt kyllingebryst med kartoffelsalat
2 kyllingebrystfileter
1 fed hakket hvidløg
1 bdt. hakket kørvel
1 kugle mozzarella i saltlage
4 skiver bacon
650 g små kartofler
3 spsk. hvidvinseddike
5 spsk. olivenolie
1 bdt. radiser
1 forårsløg
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Vask kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand.
- Skær mozzarellaen i små stykker og bland dem med hvidløg og kørvel.
- Skær en lomme i kyllingebrysterne og fyld dem med osteblandingen.
- Bind baconen om kyllingefileterne, så det holder på fyldet, og steg dem på panden ved jævn varme i 7 min. på hver side, til de netop er gennemstegte.
- Hak radiserne fint og pisk eddiken med olie, salt og peber.
- Vend radiser i, hæld marinaden over de nykogte kartofler og drys med snittet forårsløg.

Sund mad
Spaghetti med grøntsagsfyldt kødsovs alla Skovhuset

Hovedretter