Koteletter med ærtecreme og pasta

Super nem og lækker aftensmad
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på koteletter med ærtecreme og pasta

(2 pers.)

2 nakkekoteletter
Salt og peber
100 g spæd spinat
500 g bælgærter
100 g feta
2 spsk. hakket citrontimian
1 spsk. solsikkeolie
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 spsk. smør
250 g fuldkornspasta

Tilbehør
Nye gulerødder

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Muffins i massevis 15 gode opskrifter på svinemørbrad Aftensmad på 15-20 minutter (20 gode opskrifter)

Fremgangsmåde til koteletter med ærtecreme og pasta

Krydr koteletterne med salt og peber, skyl spinaten og bælg ærterne. Blanchér ærterne og blend dem med feta, timian, olie, salt og peber til en jævn creme. Steg koteletterne i smørret ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side og kog pastaen i 10 min. i letsaltet vand. Vend ærtecremen i pastaen og servér med letdampede nye gulerødder.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.