DDV-opskrift: Rodfrugter med tomatpesto

Skøn og slankende frokost fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

50 g knoldselleri
50 g gulerod
50 g pastinak
50 g løg
1 tsk. olie til stegning
Salt og peber

Tomatpesto
1 frisk tomat
30 g soltørrede tomater
15 g pinjekerner
50 g friskreven parmesan (maks. 45+).
1 fed hvidløg
15 g olie
2 spsk. balsamicoeddike
Salt og peber

Server groft brød til


631 kcal/2637 kJ

  • 41 g fedt (57%)
  • 27 g protein (17%)
  • 42 g kulhydrat (26%)
  • 8 g fibre

Skræl og skær alle grønsagerne i tern. Varm en pande op med fedtstoffet og steg grønsagerne gyldne. Krydr med salt og peber.Kom alle ingredienserne til pestoen i en minihakker og kør godt igennem. Hæld pestoen over grønsagerne og server.


Madopskrift: Inge Kauffeldt,
De Danske Vægtkonsulenter


Flere frokostretter fra De Danske Vægtkonsulenter...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.