Stegt tatar med svampe og trøffelolie

En skøn middagsret
Af
af Redaktion

(2 pers.)

200-250 g friskhakket tatarkød (kalv el. okse)
1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. trøffelolie
200 g østershatte
Salt, peber
Smør til stegning
Hakket persille

Tilbehør
2 skiver toastbrød
20 g smør
100 g sukkerærter
Snittet hjertesalat
Hakket persille

Ælt kødet med æggeblomme, trøffelolie, lidt salt og peber og form det til 2, flade bøffer. Skær brødet over diagonalt og rist det gyldent på panden i smør. Rens svampene og skær dem i grove stykker. Rist dem gyldne i smør med salt og peber. Steg tataren 2-3 min. på hver side alt efter tykkelse. Damp ærterne 1-2 min. Anret tataren med salat, hakket persille, svampene, brød og ærter. Sæt trøffelolie på bordet, så man selv kan dosere ekstra.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...


Hakkebøf med avo-
cadomos og lynsyl-
tede grønsager


Hakkebøffer på kryd-
ret kartoffelbund


Hakkebøffer med
blomkål i ost














Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.