Trøffeltoppe med orange

Fine julefristelser
Af
af Redaktion

1½ dl piskefløde
100 g smør
250 g mørk chokolade
2 spsk. brun farin
1 tsk. revet, usprøjtet appelsinskal
1 spsk. Cointreau
50 chokoladeskaller
1 spsk. orangekrymmel

Kog fløde og smør op, hak chokoladen og rør den i. Tilsæt farin, appelsinskal og Cointreau og rør, til chokoladen er smeltet, og massen er glat. Stil trøffelmassen i køleskab i en time, kom den i en sprøjtepose, fyld i chokoladeskallerne og pynt med krymmel.

Konfektopskrift: Kristina Marckmann

STØB FINE HJERTER

Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Hindbærschokolade
Nøddekugler
Irish Coffee kugler

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...

Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.