Hvidløgssild med rom

Hjemmelavede sild giver frokostbordet lidt ekstra. Her er vores udgave med rom.
Af
af Anne Skovgaard-Petersen
12 t
5 personer

(4-6 pers.)

2 dåser matjessildefileter eller 1 stort glas gammeldags modnede krydderfileter

Dressing
2 dl cremefraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1-2 fed presset hvidløg
2 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket dild
1 spsk. rom

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Del sildene en eller to gange og læg dem ned i dressingen.
Trækker natten over og kan holde sig et par dage i køleskab.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også ...
Sildetoppe
Hummertårn
Branteviksild

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.