Hellefisk med tomat og ost

Velsmagende fiskeret - serveret med kartoffelbåde
Af
af Redaktion

(2 pers.)
20 min.

2 stykker filet af hellefisk (a 150 g)
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tomat
60 g revet emmentaler el. anden fast ost
1 tsk. grov sennep
2 spsk. hakket purløg
400 g kartofler skåret i både og stegt i ovnen med lidt olie, salt og peber i 35 min
6 blade grøn salat

Lav en pakke med bagepapir, der smøres med olie. Læg fiskestykker på og drys med salt og peber. Skær skiver af tomat og læg på begge stykker og dryp med olie. Luk pakken og stil 4 min. i ovnen ved 210°. Tag ud og åbn pakken. Rør ost, sennep og purløg sammen og hæld på tomaten. Stil i ovnen ved 250° uden at lukke pakken i 5-7 min., til osten bobler. Server med kartoffelbåde og salatblade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere gode retter med fisk...
Torsk med selleri og spinat
Fisk i folie med tomatsalat
Sildehaj med skalotter og sukkerærter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.