Rejesalat med mimose-æg

klassisk rejesalat på 20 minutter
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

400 g pillede rejer
1 hovedsalat
3 æg, kogt 9 min.
Saften af ½ citron
2 spsk. olie
Salt og peber
2-3 spsk. karse

Tilbehør
Ristet brød

Skyl og tør salatbladene enkeltvis. Læg dem som bund på et fad eller portionsanret. Kog æggene, hak hviderne og gnid blommerne gennem en sigte til mimose. Rør citron med olie, salt, peber og karse. Læg rejerne ud på salaten, hæld dressing over og læg en stribe mimose i midten. Server med ristet brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find andre retter her...
Græsk salat med skinkespid
Æggesalat med karry og sild
Kyllingesalat med krydrede figner

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.