Koteletter i fad med bønner

God hverdagsmad - koteletter i fad med grønne bønner, kogte kartofler og hakket persille
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på koteletter i fad med bønner

(4 pers.)

4 svinekoteletter
Olie til stegning
Salt og peber
500 g grønne bønner
2 finthakkede løg
2 peberfrugter
3 stilke blegselleri
2 tsk. paprika
3 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
1 ds. tomatpuré
50 g revet emmentaler

Sådan laver du koteletter i fad

Brun koteletterne i olien og krydr dem med salt og peber. Nip bønnerne, læg dem i bunden af et ildfast fad med koteletterne over. Hak løg, peberfrugter og blegselleri og svits dem på panden. Tilsæt paprika, bouillon, fløde og tomatpuré. Kog saucen godt igennem og smag den til med salt. Hæld saucen over koteletterne, drys med ost og steg retten færdig i ovnen ved 200° i 20 min.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.