Annonce

Kartofler i fransk pesto

Nye kartofler med lækker pesto til 20 personer
Af
af Redaktion
Annonce

(20 pers.)

4 kg nye kartofler
Salt
3 dl olivenolie
Saft og skal af 1-2 usprøjtede citroner
2 potter blød timian
1 fintrevet fed hvidløg
100 g fintrevet parmesan el. grana
Peber


TIP

  • Pesto kan laves dagen før og kartofler skylles/skrabes om morgenen og koges 1 time før gæsterne kommer

Kog kartoflerne i 12-14 min. og lad dem trække lidt i kogevandet - de skal have bid, men ikke være hårde. Rør olien med hakket timian, hvidløg, citronsaft og fintrevet skal og halvdelen af osten. Vend de varme kartofler op i dressingen og drys med resten af osten og peber.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter på retter med kartofler her...
Kartofler med laks, muslinger og mormordressing
Kartoffelsalat med rygeostsauce
Varm kartoffelsalat og fennikelskiver

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.