Krydderbøffer med marinerede bønner

God hakkebøf fyldt med chili, rosenpeber, persille og feta
Af
af Redaktion

(3 pers.)
30 min

500 g hakket oksekød
1 hakket, rød chili
1 tsk. knust rosenpeber
2 spsk. hakket persille
50 g feta
1 spsk. olie
500 g grønne bønner
2 spsk. tomatpuré
1 fed hvidløg
2 tsk. olie
2 tsk. limesaft
Salt og peber

Tilbehør
Kogte kartofler vendt i persille

Bland oksekødet med halvdelen af chilien, rosenpeber, persille og smuldret feta og form farsen til bøffer. Steg bøfferne i olien ved middelstærk varme i 5 min. på hver side. Nip bønnerne, blancher dem i letsaltet vand i et par min. og lad dem dryppe godt af. Rør tomatpuré med presset hvidløg, olie, limesaft og smag til med salt og peber. Hæld marinaden over de varme bønner og server.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Ostebøffer med ristede aspargeskartofler
Bøf bernaise
Hakkebøf med persilleordsragout og svampe




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.