Omelet med soltørrede tomater

Supernem og velsmagende middag på 15 minutter
Af
af Redaktion

(1 pers.)
15 min.

2 æg
2 tsk. mel
1 spsk. mælk
Salt og peber
1 tsk. smør
30 g semitørrede tomater i strimler
50 g mozzarella i saltlage
50 g lufttørret skinke

Pisk æggene med mel, mælk, salt og peber. Smelt smørret på en lille stegepande og rist tomaterne ganske kort, de må ikke tage farve. Hæld æggemassen over tomaterne og lad den langsomt sætte sig ved svag varme. Skær osten i skiver og læg dem over den ene halvdel af omeletten. Fold den anden halvdel over osten og giv den yderligere 2 min. Læg skinkeskiverne over omeletten og server straks med lidt blandet salat og rugbrød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med æg...
Omelet med hvidløgsspinat
Brasede æg med paprikasovs
Karryæg med lakserogn

Prøv mange lækre hovedretter her.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.