Frugtpålæg

Det er bestemt ikke svært at lave frugtpålæg selv, og der er både penge at spare og velsmag at hente
Af
af Redaktion
Annonce

Ingredienser til frugtpålæg

(18 stk.)

175 g tørrede figner
75 g dadler
50 g svesker
25 g tørrede tranebær
25 g hasselnødder
1 vaniljestang

Sådan gør du
Skær stilken af fignerne og udsten dadlerne. Kom figner, dadler, svesker, tranebær, nødder og kornene fra vaniljestangen i en foodprocessor og blend til en findelt masse. Rul massen ud i 3 mm's tykkelse, mellem to stykker bagepapir, og skær den ud i 4 x 6 cm store firkanter. Pak firkanterne sammen med bagepapir imellem og opbevar dem i en kagedåse eller i en lukket plastpose.

Opskrift: Kristina Marckmann

I gang med julekonfekten

Til en hyggelig og traditionel jul, skal der lækker juleknas og -konfekt til! Vi har samlet masser af opskrifter i galleriet nedenfor...

Lav konfekt og knas til jul
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.