Æblesuppe

Denne suppe med kanel og vanilje smager skønt - servér æblesuppen lun med flødeskum
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på æblesuppe

(4 pers.)

750 g æbler
1 usprøjtet citron
7½ dl vand
1 kanelstang
1 vaniljestang
150 g sukker
2 dl piskefløde

Fremgangsmåde til æblesuppe

Skræl æblerne, skær dem i mindre stykker og riv citronskallen fint. Kog æblerne med vand, citronskal, kanelstang og den flækkede vaniljestang i 20 min.

Blend suppen med en stavblender, kog den op med sukkeret og smag til med citronsaft. Servér æblesuppen lun med fløden pisket til skum.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.