Opskrifter
Nem koldskål med hyldeblomst og citronsaft
Søndag, 5. juni 2011Opdateret 29. aprilaf Kristina Marckmann
Denne koldskål med smag af hyldeblomst emmer af sommer og solskin! Prøv den som et alternativ til den klassiske koldskål.

20 min
Koldskål
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 dl hyldeblomstsaft
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
1 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret.
- Tilsæt hyldeblomst, ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft.
- Servér koldskålen sammen med bagte vaniljestænger, kammerjunkere eller friske jordbær.

Dessert & Kage
Lækker koldskålscreme med friske bær og mandelsplitter

Dessert & Kage
Kage med hyldeblomstmousse