Kirsebær-mandel-syltetøj

1 kg kirsebær100 g mandler2½ dl vand8 dl rørsukkerUdsten kirsebærrene og smut mandlerne. Kog vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst.
Af
af Redaktion
Annonce

1 kg kirsebær
100 g mandler
2½ dl vand
8 dl rørsukker


Udsten kirsebærrene og smut mandlerne. Kog vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Kom bærrene i sukkerlagen og lad dem koge i 8 min. Tag bærrene op med en hulske og kog saften ind uden låg i 20 min. Hak mandlerne og tilsæt dem sammen med bærrene. Kog blandingen op og skum syltetøjet. Hæld det varme syltetøj på nyskoldede glas.

Opskrift: Kristina Miechels og Anne Skovgaard-Petersen

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.