Snackbar med kokos og bær

Det er bestemt ikke sunde snack, men et godt og mere fornuftigt alternativ til en chokoladebar
Af
af Redaktion

(20 stk.)

75 g smør
1 dl piskefløde
1½ dl sirup
40 g sukker
120 g kokosmel
120 g havregryn
70 g tørrede blåbær
70 g tørrede tranebær

Kom smør, fløde, sirup og sukker i en gryde og lad det koge et par min. Tag blandingen af varmen, tilsæt kokos, havregryn og bær og bland det godt sammen. Kom blandingen i en 20 x 25 cm bradepande beklædt med bagepapir og tryk den godt sammen. Bag kokosblandingen ved 180° i 45 min., lad den afkøle helt (stil den evt. i fryseren i 1 times tid) og skær den ud i aflange barer.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Upsalabrød
Louises minisnackbrød
Makron-æblesnitter






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.