Mangosalat med kylling

En skøn og lidt eksotisk salat, der fungerer rigtig godt som en let frokost
Af
af Redaktion

1 mango
1 rød chili
2 forårsløg
1 tsk. hakket, syltet ingefær
1 spsk. limesaft
1 spsk. soja
90 g kogt kyllingekød
1 granatæble

Skræl mangoen og skær kødet i tern. Befri chilien for kerner, hak den fint og skær forårsløgene i skiver. Pil kyllingekødet i mindre stykker og bland dem med mango, chili, forårsløg og ingefær. Pisk limesaft og soja sammen og hæld det over salaten. Halver granatæblet, skrab kernerne ud, kom dem over salaten og server med et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Tapas fra baskerlandet
Caesarsalat med marineret kylling
Græsk salat med skinkespid

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.