Grøn spinatsuppe med pesto

Dejlig suppe med masser af smag
Af
af Redaktion

(4 pers.)

1 løg
1 fed hvidløg
1 gulerod
25 g smør
1 skive selleri, ca. 150 g
1 l kraftig grønsagsbouillon
300 g frisk spinat
½ dl pesto med basilikum

Pynt
Hakket æg

Tilbehør
Brød

Hak løg, hvidløg, gulerod og selleri fint. Svits grønsagerne i en gryde i smørret 4-5 min. ved jævn varme, uden, at de tager farve. Hæld bouillon ved og kog det mørt uden låg. Skyl spinaten og dryp den tør. Kog den med 2 min. Rør pesto i og træk gryden fra varmen. Miks suppen med blenderstav og smag til med salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen

FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Forårssalat med stenbiderrogn
Mandelsuppe med vindruer og mandelsplitter
Pasta med røget laks og pesto







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.