Oksegryde med mos

(3 pers.)30 min750 g kartoffel500 g oksekød i strimler1 spsk. olie3 tsk. paprika2 fed hakket hvidløg1 hakket løg200 g snittet hvidkål250 g
Af
af Redaktion

(3 pers.)
30 min

750 g kartoffel
500 g oksekød i strimler
1 spsk. olie
3 tsk. paprika
2 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
200 g snittet hvidkål
250 g champignoner
3 dl fløde 9%
2 spsk. tomatpure
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1½ spsk. smør
2 dl letmælk
3 dl ærter
Salt og peber


Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Brun kødstrimlerne i olien sammen med paprika, hvidløg og løg. Tilsæt kål, champignoner, fløde og tomatpure og lade det simre under låg i 10 min. Tilsæt ærter, salt og peber og giv det et opkog. Mos kartoflerne med smør og mælk og smag til med salt og peber. Server med dampede rosenkål og et stykke godt brød.


Opskrift: Kristina Miechels


PRØV OGSÅ...
Kylling med balsamicobagte rodfrugter
Kyllingegryde med kartoffellåg
Minibøffer med æble




Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.