Varm fastelavnsdrik

Skøn drik, der hurtigt får varmen tilbage i forfrosne fingre og tæer
Af
af Redaktion

Ingredienser til fastelavnsdrik

(1 l)

1 l gulerodsjuice
2 spsk. rørsukker
1 stang lakridsrod
4 kardemommekapsler
1 kanelstang
½ vaniljestang
1 usprøjtet lime

Fremgangsmåde

Kog juicen op med, rørsukker, lakridsrod, kardemomme og kanel. Flæk vaniljestangen, tilsæt den sammen med revet skal og saft fra limefrugten. Lad blandingen koge i 5 min. og lad den trække koldt i mindst 2 timer. Sigt krydderierne fra og varm drikken igennem. Smag til med sukker og lime og servér.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Fastelavnsboller
Chokoladekage-kat

Kender du kogebogen? Klik her...

Fastelavn

Her finder du opskrifter på den fineste udklædning til børnene og på de lækreste fastelavnsboller, som voksne også er glade for...

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.