Mysli med frugt

Server en god yoghurt med mysli og frugt til brunch
Af
af Redaktion
Mysli til din yoghurt med frugt
Annonce

(6 pers.)

Mysli med yoghurt og frugt

75 g grovvalsede havregryn
20 g solsikkekerner
75 g mandler og nødder efter smag
20 g smør
50 g honning
25 g tørrede tranebær
3 dl tyk yoghurt
150 g blåbær
1 æble
2 blommer

Mysli til overs? Prøv disse mysli-scones

Sådan laver du mysli til din yoghurt med frugt

Kom gryn, nødder og solsikkekerner i en ovnfast skål, bland dem med smør og honning og rist dem i ovnen ved 220° i 15 min. og afkøl. Skær blommerne i tern. Skræl æblet og fjern kernehuset. Bland blåbær, æbletern og blommer. Læg myslien lagvis med yoghurt og frugten.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Lav en lækker brunch med nogle af de lækre opskrifter i galleriet nedenfor...

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.