Annonce

Bruchetta med tunfisk

Fin som forret
Af
af Redaktion
Annonce

(4 pers.)

4 skiver groft landbrød
1 fed hvidløg
2 spsk. olie
1 dåse tunfisk i vand
2 tomater
2 forårsløg
½ dl mayonnaise
2-3 dråber tabasco
Salt og peber
8 store kapers
Salatblade

Hæld væden fra tunfisken. Skær tomaterne i små tern og snit forårsløgene fint. Bland tunfisk med tomater, forårsløg og mayonnaise og smag til med tabasco, salt og peber. Gnid brødskiverne med overskåret hvidløg og rist dem sprøde i olie på panden eller i ovnen uden olie. Fordel tunfiskeblanding og kapers og server med salat.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv også...
Caesar-klipfiske sandwich
Verdens bedste picnicsandwich
Bruchetta med tomat og Port Salut




Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.