Caesar-klipfiske sandwich

Lækker sandwich på 10 minutter
Af
af Redaktion

(2 pers.)
10 min.

4 skiver surdejsbrød
1 lille hjertesalat
4 ansjoser
8 skiver tyndthøvlet
parmesanost
2 hårdkogte æg

Dressing:
1 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijonsennep
¼ fed fintrevet hvidløg
1 tsk. hvidvinseddike
Salt, peber og sukker
1 spsk. olivenolie

Rist brødskiverne. Rør dressingen sammen og smør den på indersiden af brødene. Læg salatblade på de to skiver. Fortsæt med ansjos, parmesan og skiver af æg. Læg de to andre brødskiver på og snør dem stramt i plastfilm, til de skal spises.
Inspirationen kommer fra den amerikanske Caesar-salad, heraf navnet.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Verdens bedste picnic-sandwich
Lammesoulaki på fladbrød
Stjerneskud

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.