Opskrifter

Nemme rabarbersnitter med friske rabarber og hasselnødder

Onsdag, 14. maj 2014Opdateret 17. juniaf All Over Press
Her får du ospkriften på de skønneste sommersnitter! De friske, syrlige rabarber giver den perfekte kontrast til den søde mørdej. Kan nydes af båe børn og voksne.
45 min
24 stk
Rabarbersnitter
250 g smør
6 æg
425 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
360 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
½ dl hakkede hasselnødder
400 g rabarber
1-2 perlesukker
Tilbehør
Piskefløde eller vaniljeis

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret og lad det køle lidt.
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en let og luftig æggesnaps.
  3. Bland mel og bagepulver og sigt det i æggeblandingen skiftevis med det smeltede smør, rør til en jævn og glat dej og tilsæt nødderne.
  4. Fordel dejen i en beklædt bradepande på 30 x 40 cm.
  5. Skær rabarberne i passende stykker, fordel dem over dejen og drys med perlesukker.
  6. Bag kagen midt i ovnen ved 200º i ca. 30-35 min.
  7. Server snitterne enten flødeskum eller vaniljeis.