Kaffeis med hindbær

Super lækker dessert til de voksne
Af
af Redaktion

Ingredienser til kaffeis med hindbær

(2 pers.)
2 dl letmælk
50 g chokolade
2 dl stærk espressokaffe
2 spsk. rørsukker
2 dl vaniljeis
1 dl piskefløde
2 spsk. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde

Kom mælk, chokolade, kaffe og sukker i en kasserolle og varm langsomt op til lige under kogepunktet, til chokoladen er smeltet. Sluk, afkøl og pisk fløden til let skum. Kom en stor eller to små kugler is i to høje glas. Hæld chokoladekaffen over, pynt med flødeskum og drys med frysetørret hindbær.

JEG ELSKER KAGE

Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Kaffebrownie
Kaffe-chai-latte

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.