En hurtig bøf

200 g ribeyesteak - og 10 minutter efter har du aftensmad
Af
af Redaktion

(1 pers.)
20 min.

200 g ribeyesteak
1 tsk. olivenolie
Salt og peber
1 spsk. valnøddeolie
1 spsk. æbleeddike
100 g blandet salat
30 g blå ost
25 g valnødder
1 pære skåret i både

Tilbehør
Groft brød

Skyl salaterne og vend dem i dressing af valnøddeolie, eddike, salt og peber sammen med pærer, ost og nødder. Steg bøffen drysset med salt og peber ca. 4-5 min. på hver side afhængigt af, hvor rød du vil have den. Server med salat og groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Solopizza med spinat og chorizo
Stegt lever med frugtige grønne bønner
Oksepandekage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.