Opskrifter

Raita

Lørdag, 16. juni 2012af Redaktion
Spis den som grov, frisk dip til krydret mad og grillmad

Raita kommer fra det indiske køkken og minder om tzatziki. Den kan røres udelukkende med agurk og koriander, men lidt tomat og snittede forårsløg er også godt i saucen, og den kan krydres med ingefær. Spis den som grov, frisk dip til krydret mad og grillmad eller prøv stegt mozzarella.

(4 pers.)

2 dl græsk yoghurt
1 dl groftrevet agurk
1 snittet forårsløg
4 tomater
1 lille håndfuld finthakket koriander
Evt. 1 tsk. stødt ingefær
Salt og peber

Tryk væden af agurken. Flæk tomaterne, fjern kerner og saft og hak dem groft. Bland yoghurten med agurk, forårsløg, tomater og koriander og smag til med ingefær, salt og peber.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere koldt og krydret til sommermaden...


Rød mojo

Aioli

Bagt tomatsalsa

Pesto

Sprød mozzarella











Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop