Makrelrillette

Godt tilbehør med fisk til strand- eller skovturen
Af
af Redaktion

(4-5 pers.)

1 røget makrel
½ dl cremefraiche 18%
1 usprøjtet citron
2 forårsløg
4-5 radiser
Salt, groftkværnet peber

Tilbehør
Flute el. melbatoast (små, sprøde toast, købes færdige)

Skær hovedet af makrellen. Åbne fisken og fjern rygbenet og de små sideben. Pil skindet af fileterne og læg dem i en skål. Mos kødet med en gaffel og bland det med cremefraiche, 1 tsk fintrevet citronskal og 2 spsk. citronsaft. Snit forårsløg og radiser fint og tilsæt dem. Smag til med salt og peber. Kom rilletten i et glas med patentlåg og stil det koldt. Rilletten kan holde sig en dags tid.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find andre lette retter med fisk her...
Tundip
Sildekanapéer
Makrelruller

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.