Chokolademuffins med fløde

(6-8 stk.)150 g smør2 æg175 g sukker125 g mel3 spsk. kakao1 tsk. bagepulver100 g mørk chokolade 70%Tilbehør: PiskeflødeSæsonens bærSmelt smørret og
Af
af Redaktion

(6-8 stk.)

150 g smør
2 æg
175 g sukker
125 g mel
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade 70%

Tilbehør:
Piskefløde
Sæsonens bær

Smelt smørret og køl det af. Pisk æg og sukker skummende og lyst. Bland mel, kakao og bagepulver og sigt det ned i æggene skiftevis med smørret. Kom dejen i muffinsforme. Del chokoladen i 6-8 stykker og tryk dem ned i hver muffinsform. Bag dem på ovnens midterrille 14-15 min. ved 175°.
Server dem lune med en klat letpisket fløde og bær.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

10 superlækre chokoladekager - find din favorit

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.