Opskrifter

Krydret oksespyd med hvidkålstzatziki

Onsdag, 4. januar 2012af Redaktion
Skøn ret med masser af krydderier

(4 pers.)
35 min.

¼ hvidkål
1 tsk. salt
500 g kartofler
300 g hakket oksekød
1 revet løg
1 spsk. sambal oelek
1 spsk. mel
1 æg
2 tsk. garam masala
1 tsk. salt
Peber
Olie til stegning
2 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
1 dl frisk mynte
½ tsk. kværnet peber

Tilbehør
Chilisauce

Snit hvidkålen fint, bland med salt og lad den trække i 15 min. Skræl og riv kartoflerne og bland dem med oksekød, løg, chilipasta, mel, æg og krydderier til en ensartet fars. Form farsen til aflange frikadeller om 12 spyd og læg dem på en plade med bagepapir. Steg spiddene i ovnen ved 215° i 15 min. Rør yoghurten med presset hvidløg, hakket mynte og peber, vend hvidkålen i og server med lidt god chilisauce til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

FESTLIGE KAGER OG DESSERTER

Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr.

Find flere opskrifter her...
Minibøffer i pakke
Lammedeller med spinatspelt
Minestrone med hvide bønner










Trænger du til at smide et par kilo efter jul? Klik her og bliv medlem af Familie Journals Slankeklub
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop