Opskrifter
Lækker jordbærkoldskål med æggeblommer og citronsaft
Fredag, 23. maj 2014Opdateret 29. aprilaf Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger
Uhm! Så er der sommerdessert. Denne jordbærkoldskål er lavet med æggeblommer og citronsaft og smager af sommer.

20 min
Jordbærkoldskål
250 g jordbær
4 spsk. sukker
2 pasteuriserede æggeblommer
1 stang vanilje
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
Citronsaft
Tilbehør
Kammerjunkere
Fremgangsmåde
- Mos halvdelen af jordbærrene med halvdelen af sukkeret og skær resten i skiver.
- Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret og halvér vaniljestangen.
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og pisk dem i æggesnapsen sammen med de moste jordbær.
- Tilsæt ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag den til med citronsaft.
- Servér koldskålen sammen med de skivede jordbær og evt. kammerjunkere.

Dessert & Kage
Lækker cheesecake med kammerjunker og smag af koldskål

Morgenmad & Brunch
Jordbærsmoothie med banan