Hvidløgsrejer med melon og mangosalat

Festlig middag med gode krydderier
Af
af Redaktion

(4 pers.)
20 min.

800 g store, grønlandske rejer

Marinade
Lidt stødt chili
Saften af 2 citroner
1 spsk. ketchup
½ tsk. sukker
1 fed knust hvidløg
Lidt olivenolie
Salt og peber
Hakket persille og purløg


Salat
1 moden mango i tern
1 lille guadeloupmelon i tern
Lidt paprika til drys
Saften af ½ citron

Tilbehør
Salat af avocado, agurker og grønne blade


Skær mango og melon i tern og vend med citronsaft og drys med paprika. Sæt rejerne på små træspid og overhæld med marinade. Steg dem på grill eller grillpande ca. 3 min. på hver side og server på en bund af salat bestående af avocado i både, skråt skårne, udkernede agurker og grønne, sprøde blade.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Mere med skaldyr...
Pasta med skaldyr og asparges
Paella med kylling og skaldyr
Lun salat med flere slags muslinger

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.