Paella med kylling og skaldyr

Festlig ret med en blid smag - god til børn
Af
af Redaktion

(4 pers.)

8 kyllingeoverlår
Salt og peber
1 spsk. olie
1 spsk. smør
1 fed hakket hvidløg
250 g ris
7 dl hønsebouillon
10 safrantråde
2 peberfrugter
3 tomater
150 g skaldyrsmiks (fra frost)
200 g ærter
150 g kogte tigerrejer


Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i olie blandet med smør i en sauterpande. Tag kyllingestykkerne op og svits hvidløg og ris i panden. Tilsæt bouillon, safran og kyllingestykker og lad det simre ved svag varme i 20 min. Skær peberfrugterne i strimler og tomaterne i både. Tilsæt peberfrugter, tomat og skaldyrsmiks og lad dem simre med et par min. Vend ærterne i, læg tigerrejerne på toppen og lad det varme igennem under låg et par min.
Server paellaen med et godt stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv flere lækre retter...
Kylling med sesambagte jordskokker
Italienske kødboller
Karryris med rejer

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.