Grillede, grønne asparges

Hurtig og nem forret
Af
af Redaktion

(4 pers.)

12-14 grønne asparges
1 spsk. rapsolie 4-8 tynde skiver koldrøget skinke
100 g friskost med purløg

Bræk det nederste af aspargesene og vend dem i olie. Grill dem på grillpande eller på grillen ca. 4 min. Lad dem køle lidt. Læg skinkeskiverne på et skærebræt og smør friskosten på. Læg aspargesene på og fold skinken om.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Courgettepakke med hvidløg
Aspargessalat med nødder
Asparges med rosenpeber-mayonnaise




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.