Grønsagsfrikasse med serronoskinke

(4 pers.)200 g kartoffel i fine tern500 g rensede rodfrugter i tern el. passende stykker8 dl hønsebouillon2 g safran50 g smørSalt og peberFinthakket
Af
af Redaktion

(4 pers.)

200 g kartoffel i fine tern
500 g rensede rodfrugter i tern el. passende stykker
8 dl hønsebouillon
2 g safran
50 g smør
Salt og peber
Finthakket purløg
Portvin
4-8 skiver serranoskinke

Sauter alle rodfrugter og kartofler ved svag varme i lidt olie/smør. Hæld bouillon og safran over og lad det småsimre i ca. 15 min. Sigt rodfrugterne fra, pisk smør i og smag til med salt, peber og portvin. Umiddelbart før servering vendes de hakkede purløg i.
Skinkeskiverne lægges på bagepapir og bages i ovnen ca. 10 min., ved 160°, til de er sprøde.

Opskrift: Søren Ørum

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.