Skinkerulle med peberfrugt og porrecreme

Middag med masser af grønt - serveret på festlig manér
Af
af Redaktion

(4 pers.)
30 min.

2 røde peberfrugter
4 skinkesnitsler
12 friske oreganoblade
Salt og peber
4 porrer
1 spsk. smør
1 spsk. hakket frisk oregano
2 dl mælk
½ tsk. revet muskatnød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 dl cremefraiche
1 spsk. majsstivelse

Grill peberfrugterne, til skindet er sort, læg dem i en frostpose og lad dem afkøle. Læg oreganoblade på snitslerne og krydr med salt og peber. Gnid skindet af peberfrugterne, halver dem og fjern kernerne. Fordel peberfrugten over snitslerne, rul dem sammen og hæft enderne med en tandstik. Steg rullerne ved middelhøj varme, til de er gyldne og netop gennemstegte. Snit porrerne og svits dem let i smørret. Tilsæt oregano, mælk, muskatnød, salt og peber og lad det koge op. Rør cremefraichen med majsstivelse, smag til og server med kogte kartofler.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Nøddepostej med grøntsager
Skinkemousse

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.