Frække fiskestænger

Sundere end de panerede fiskepinde og et sikkert hit hos børnene
Af
af Redaktion

(3 pers.)

650 g kartofler
500 g sejfilet
2 skalotteløg
1 dl rasp

Skræl kartoflerne og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Hak fileterne groft og løgene fint. Rør fiskekød, løg, rasp, æg, dild, salt og peber sammen. Mos kartoflerne og rør dem i sammen med mælken til en fast, jævn fars. Form farsen om spiddene og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag spiddene ved 225° i 20 min., til de er gyldne og gennemstegt.
Server med (hjemmerørt) remoulade og blandede grønsager i stave.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Wraps med røget laks
Miniomeletter
Sjove muffins med chokolade

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.